E-Majalah Guru Coklat Mag – Edisi 3

 

Berikut ialah tajuk segmen yang terkandung dalam E-Majalah Guru Coklat Mag Edisi 3:

1. Patrick Roger – Chocolatiers Terbaik Perancis
2. Tips untuk membuat Ganache coklat yang sedap
3. Tips untuk tingkatkan kredibiliti dengan Facebook Profile
4. Resipi Istimewa – Luxury Almond London Praline
5. Doa mohon diberikan rezeki tatkala kesempitan (SEGMEN BARU)

 

Klik sini untuk memuatturun GC Mag Edisi 3!

Posted in Uncategorized
12 Comments » for E-Majalah Guru Coklat Mag – Edisi 3
  1. fahira says:

    saya xleh nk openlah selepas muat turun GC Mag…minta bantuan…

  2. ema says:

    slm…
    Sye nk tnye mcm mner nk dptkn resepi luxury almond london tu yer?sye dh klik muaturun tpi xde kluar pon resepinyer…

  3. syakira says:

    asslm admin..sy nk tanye if sy langgang gc mag nie..ad charge ker..

  4. sazilah says:

    Assalam….nak tanya,kalu sy nak download GC Mag Edisi 1 & 2 kat ner erk..masih ader lagi x …tq

  5. siapa sebenarnya guru coklat orang perancis islam ke @ admin yang terjemahkan ke bahasa malaysia dari bukunya?Saya berminat untuk buat perniagaan coklat selain buku tu siapakah yg boleh bantu sekiranya saya hadapi masalah memasarkannya betul saya tak tahu nak buat web utk iklankan hasil perniagaan coklat saya nanti harap admin bantu saya terima kasih

    • admin says:

      Saya ialah orang Melayu yang beragama Islam. Orang perancis yang terpapar pada cover page GC Mag tersebut ialah salah seorang chocolatiers terkenal didunia. :)
      Terima kasih kerana berminat.
      Dalam Pakej Ebook Cara Membuat Handmade Chocolate ada diterangkan juga cara untuk memasarkan coklat.
      Jika ingin minta pandangan, boleh hubungi saya. Saya sedia membantu. :)

  6. anney says:

    masih banyak yang perlu saya pelajari tentang pembuatan coklat termasuk lah pemasaran.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Langgan GC Mag
RSS Masukkan emel anda dibawah untuk melanggan e-majalah GC Mag!
Recent Posts
Guru Coklat di Facebook